Valokuvaus

JOHKA photo

Olen itseoppinut harrastelijavalokuvaaja ja olen kuvannut myös asiakkaita keväästä 2021 lähtien nimikkeellä JOHKA photo. Mieluiten kuvaan tietenkin koiria, ja muita eläimiä. Myös hevosten valokuvaus sujuu, sillä niiden kuvaamisella olen aloittanut koko harrastukseni! Olen aloittanut valokuvaamisen jo lapsena, joskus 90-luvulla. 2000-luvulla sain ensimmäisen järkkärinikin, mutta siitä luovuin jossain vaiheessa kun kuvausinto lopahti. 2019 kuvasin pienemmällä Olympuksella ja 2020 kesällä hommasin nykyisen runkoni.

Kuvaan Canon EOS 6D MK II rungolla, ja minulla on Sigman 70-200mm vauhdikkaampaan kuvaamiseen, ja Canonin 50mm pääasiassa potrettikuvaukseen. Kuvat muokkaan aina huolellisesti Photoshopilla. Kuvien muokkaus onkin se, johon minulla eniten aikaa työssä menee.

Haluan ottaa asiakkaan toiveet mahdollisimman hyvin huomioon valokuvausta suunnitellessani. Mutta toivon, että asiakkaat myös ymmärtävät, etteivät kaikki kuvani ole aina tyyliltään samanlaisia. Pyrin hakemaan jokaiseen kuvaan sen oman tunnelmansa.

Asiakas saa nähtäväkseen raakavedosgallerian, josta hän valitsee mieleiset kuvat muokattavaksi. Näitä "raakakuvia" ei juurikaan muokata, mutta toki säädetään kontrasteja, valoja ja varjoja. Valmiit valokuvat pyritään lähettämään asiakkaalle kahden viikon sisällä kuvien valitsemisesta.

Portfolioon linkki löytyy alempaa! Lisäksi kuviani voi nähdä Facebookissa ja Instassa.


HINNASTO 1.6.2022 alkaen:

  • Potrettikuvaus miljöössä 60 euroa
    sis. kolme käsiteltyä kuvaa ja 1h kuvausaikaa (sis. alkusuunnittelun)
  • Lisäkuvat 15 euroa / kpl

  • Harrastusten valokuvaus 60 euroa
    sis. viisi käsiteltyä kuvaa ja 1h kuvausaikaa (sis. alkusuunnittelun)
  • Lisäkuvat 10 euroa / kpl

    Harrastuskuvaus on siksi suhteessa edullisempaa, koska kuvien viimeistely ei ole yhtä aikaavievää, kuin potrettivalokuvien.

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Hinnat sisältävät matkakulut 20 km säteellä Lempäälän Kuljusta.


Ennen kuvauksen varaamista, kurkkaa KUVAUSINFO & EHDOT!

JOHKA photo
Johanna Kämäräinen, Lempäälä
y-tunnus 3201569-6
johanna.kamarainen@gmail.com 

Facebook: JOHKA photo
Instagram @johkaphoto


Haluatko varata kuvauksen?